Vilket du garanterat behöver om du skall utföra en pianoflytt – det är riktigt dumt att försöka göra det själv. Det är inte särskilt dyrt att få hjälp med en pianoflytt, och det är väldigt farligt att försöka sig på det på egen hand, om man inte har mycket erfarenhet av tunga lyft och ett gäng starka människor som kan hjälpa till. Detta är särskilt sant om det handlar om att flytta pianot upp eller ner för en trappa.

Boka en flyttfirma för pianoflytt istället

Det är mycket smidigare, överkomligt prissatt och helt klart värt det. Bara att ha en flyttfirmas försäkring under en pianoflytt är värt priset – gör du det själv är det inte säkert att din försäkring täcker eventuella skador och din premie som du slipper hos https://www.erixonflytt.se/ kommer att drabbas om den gör det. Så var smart nu, du förlorar ingenting på att boka en pianoflytt och dessutom slipper du flytta pianot själv. Det är en win-win för dig själv och för flyttgubbarna som får jobb tack vare dig!

Hur du hittar den billigaste pianoflytten

Visst behöver man inte slänga onödiga pengar på en pianoflytt bara för att det är bra att anlita någon för den. Nej självfallet vill vi komma undan så billigt som möjligt utan att tumma på kvaliteten. Först och främst skall flyttfirman vara seriös och bra och vi skall känna att vi kan lita på dem med vårt piano. Det är trots allt ett ganska dyrt instrument att låta några slashasar hantera – så var noga med att välja en bra flyttfirma för tunga lyft.

Använd internet

Googla på pianoflytt och din stad så kommer du få massor av resultat för att kunna beställa företagsflytt – kolla igenom dem och välj de tre bästa. Kontrollera så att de innehar försäkring och F-skattsedel innan du bokar något. Det är väldigt viktigt att dessa två saker finns – hur billigt det än är annars är det inte värt det eftersom det är mycket på grund av garantin som det är värt att boka en pianoflytt hos en firma. Gör du det svart så förlorar du det som är värdefullt vilket innebär att det inte blir billigare utan snarare dyrare eftersom du inte får värde för dina pengar!